Aan de slag met Wetenschap en Technologie, Onderzoekend- en Ontwerpend leren en Techniek?

Sinds eind 2019 biedt Milieueducatie Den Haag een catalogus aan voor W&T-onderwijs, Onderzoekend- en Ontwerpend leren en Techniek. Deze catalogus is erop gericht om scholen in Den Haag te voorzien van informatie over activiteiten, materialen, gastlessen en workshops in de regio Haaglanden. De link naar de catalogus is te vinden onder het kopje "Aanbod".

De ondersteunende website techniekindenhaag.nl biedt hiernaast informatie voor leerkrachten om zelf aan de slag te gaan. Hierbij kun je denken aan maakplekken in Den Haag, trainingen op gebied van W&T of informatie over subsidies.

Via deze website proberen we W&T-onderwijs, onderzoekend- en ontwerpend leren en techniek op Haagse PO- en VO scholen te bevorderen.

Meer weten?

Wat we verstaan onder Techniek- en W&T-onderwijs? Wat zijn relevante websites over W&T-onderwijs? Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Heb je een tip of wil je meer informatie? Neem dan contact op via techniekonderwijs@denhaag.nl

Aanbod

Bekijk het aanbod van techniekonderwijs in Den Haag en omstreken.

Maakplekken

Bent u als leerkracht op zoek naar een maakplek waar u aan de slag kunt gaan met techniekonderwijs samen met uw leerlingen? Bekijk dan het aanbod van maakplekken in de regio Haaglanden.

Subsidie nodig?

Wetenschap- en techniekonderwijs hoeft niet veel geld te kosten. Toch kan het helpen om extra financieringsmogelijkheden te verkennen.

Trainingen

Overzicht van trainingen voor leerkrachten op gebied van techniekonderwijs