Informatie voor aanbieders

Wat is het doel van de W&T-onderwijs catalogus?

Er is bij onderwijsinstellingen in Den Haag en omstreken een groeiende behoefte aan Wetenschap- en technologie activiteiten, zoals: materialen, zelf-doe lessen voor in de klas, (gast)lessen, technieklokalen, maakplekken en uitjes. Deze site biedt ondersteuning voor leerkrachten om zelf aan de slag te gaan met techniekonderwijs.

De catalogus biedt aanbieders van techniekonderwijs, W&T activiteiten en techniek gerelateerde workshops met focus op de regio Den Haag de mogelijkheid om aanbod op te laten nemen in de catalogus, zodat Haagse scholen activiteiten kunnen boeken bij betreffende aanbieders.

Wat verstaan we onder techniekonderwijs?

Alles wat mensen maken, fabriceren en ontwikkelen gaat gepaard met techniek. In het onderwijs maken kinderen kennis met onderdelen van techniek die van belang zijn voor cultuurbegrip, maatschappelijk functioneren en voor verdere technologische ontwikkelingen. Ze vergaren inzicht en kennis in de nauwe relatie tussen techniek en natuurwetenschappen en tussen techniek en samenleving. Ze leren ook praktisch bezig te zijn.

Wil je als aanbieder vermeld worden in de catalogus van techniekonderwijs?

Als aanbieder kun je eenvoudig je aanbod toevoegen of interesse kenbaar maken via dit formulier of een e-mail (via deze link)

Ben je een bestaande aanbieder?

Het kan ook voorkomen dat je als aanbieder nieuw aanbod wilt laten toevoegen of bestaand aanbod wilt laten wijzigen. Dan kun je ook gebruik maken van dit formulier.