Primair Onderwijs Schooljaar 2024-2025

Welkom

We zijn verheugd om je een scala aan nieuwe lesmaterialen en excursies te presenteren. Ons programma behandelt diverse topics; gebruik hieronder de filter aan de linkerzijde om binnen de verschillende thema’s te zoeken (desktop). De energietransitie, klimaatcrisis en veranderingen in biodiversiteit zijn zaken waar kinderen steeds meer van meekrijgen. Deze onderwerpen vormen de bouwstenen van onze planeet, en het is essentieel dat we onze jongere generaties helpen om ze te begrijpen en ermee om te gaan. Ook tijdens de klimaatweken in november krijgt dit volop de aandacht.

Elke basisschool in Den Haag heeft een aangewezen contactpersoon met een bijbehorende gebruikersnaam. Je kunt zelf het wachtwoord wijzigen. Als het onduidelijk is wie de contactpersoon van de school is, of als deze persoon is gewijzigd, neem dan contact op met de consulent van jouw stadsdeel.

Aanvragen van materialen en activiteiten kan het gehele jaar door

Het aanvragen van materialen en activiteiten is het hele jaar door mogelijk. We hopen dat je weer volop gebruikmaakt van het aanbod! Heb je een vraag, behoefte aan advies, of zoek je iets anders dan hier vermeld staat? Aarzel niet om contact op te nemen met een consulent. Ze staan klaar om te helpen.

Meer informatie over onze werkwijze en opzet van het programma kan je lezen bij ‘Over ons’.

Leerjaar

Thema

Categorie

Overig