Voortgezet Onderwijs 2018-2019

Naast alle projecten en materialen bieden wij ondersteuning voor educatie op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid.
Zoekt u invulling voor een projectdag of -week, iets extra’s bij een bestaande les of een nieuwe activiteit, dan denken wij graag met u mee.

Wij kunnen putten uit ons eigen aanbod en selecteren samen met u geschikte onderdelen. Maar wij kennen ook het aanbod van andere organisaties in Nederland. En mocht hetgeen u zoekt nog niet bestaan, dan is er ook de mogelijkheid iets voor u op maat te ontwikkelen, zeker als het eindproduct ook geschikt is voor andere Haagse scholen. Wij beschikken over ruime kennis van de mogelijkheden in Den Haag en kunnen bemiddelen in het vinden van leuke gastsprekers, het plannen van interessante excursies of het regelen van een geschikte locatie voor specifieke opdrachten.

Wilt u een nieuw veldwerk opzetten dan kunnen we samen een inventarisatie maken van de opties rond uw school of de mogelijkheden van ons veldwerkcentrum laten zien. We bespreken alles uitgebreid voor en de eerste keer kunnen we ook helpen bij de begeleiding van de leerlingen. Alle veldwerkmaterialen zijn gratis te lenen.

Heeft u een specifieke vraag, behoefte aan een oriënterend gesprek of wilt u wat inspiratie op doen, laat het ons weten via . Wij nemen dan contact met u op.